Kencing Berdarah

Saya dah 20 week, tetiba harini kencing keluar darah, dah pergi klinik doc check baby Alhamdulillah semua sihat, cuma air kencing sy ada darah and doc suspek kencing kotor, anak first so takut sangat benda mcm ni, memang kencing kotor akan berdarah ke? And ada apa2 perlu sy buat tak atau ikhtiar ? Doc ada bagi antibiotic and ubat lawas kencing.#firstmom #bantujawab

3 Các câu trả lời

Kencing kotor, ada jangkitan, mungkin sebab kurang air Saya dulu selalu kena masa pregnant Jadi sebab alahan teruk Lepastu saya kerap minum lemon n barley

Bykkn minum air, jus cranbery pun ok

maybe kurang air dlm badan