Takut tapi syukur ?

As salam mommy semua. last week first time scan terkejut bila doc kata kembar. Sy kembar MCMA kalau taksilap sy kembar 1 uri 1 kantung. so sy nak tanya pengalaman2 mommy yg pregnant twin mcm sy ni bersalin mmg akan awal sikit ya? And doc ckp high risk sebenarnya tapi sy fikir n doa yg baik2 saja. Doakan sy n baby twins sy ya semua ❤

Takut tapi syukur ?
77 Các câu trả lời

Wah..tahniah...teringin nak dpt Baby kembar...Allah itu sebaik2 perancang..semoga mommy Abd baby2 sihat..Aamin...doakan sy dpt kembar juga ye...pregy 9w6d