Takut tapi syukur ?

As salam mommy semua. last week first time scan terkejut bila doc kata kembar. Sy kembar MCMA kalau taksilap sy kembar 1 uri 1 kantung. so sy nak tanya pengalaman2 mommy yg pregnant twin mcm sy ni bersalin mmg akan awal sikit ya? And doc ckp high risk sebenarnya tapi sy fikir n doa yg baik2 saja. Doakan sy n baby twins sy ya semua ❤

Takut tapi syukur ?
77 Các câu trả lời

Sangka baik dengan Allah, doa banyak2, jaga kesihatan sebaiknya. InsyaA akan datang baik2 sahaja 😘😘😘 Btw, tahniah!

Doa yg baik2.. follow up kk jgn x p.. mkn kena jaga.. jgn lebih berat.. manis kena control.. double alert if twins

Semoga dipermudahkan urusan awk sentiasa, dua2 baby membesarkan dgn sihat dan sempurna. Jaga diri ya mommy 🌻

Alhamdulillah, hepiyaaa dpt twin.. Taniah sis n husband❤ sis jaga kasihatan, jaga permakanan juga yer..

Tahniah sis. Semoga dipermudahkan & diberikan keselamatan pada kalian bertiga. Aaaamiinnn3 ya Allah. 😘

Same la kite.. Baby dlm satu kantung.. Tp allah lbh syg baby lg.. 3bulan je blh merasa dlm rahim..

Tahniah sis. Seronoknya twins. Semoga twins dan sis selamat semuanya. Semoga dipermudahkan

Alhamdulillah.. semoga semuanya selamat sehingga baby keluar.... jgnn lupa up gambar baby.hehe

Alhmdulillah tahniah sis.. moga dipermudahkan segala urusan. jaga makan & always positive 💕

Ya allah...alhmdulillh..tahniah..semoga saya pun allah bg rezki mcm awak twins...selmt ye..