Takut tapi syukur ?

As salam mommy semua. last week first time scan terkejut bila doc kata kembar. Sy kembar MCMA kalau taksilap sy kembar 1 uri 1 kantung. so sy nak tanya pengalaman2 mommy yg pregnant twin mcm sy ni bersalin mmg akan awal sikit ya? And doc ckp high risk sebenarnya tapi sy fikir n doa yg baik2 saja. Doakan sy n baby twins sy ya semua ❤

Takut tapi syukur ?
77 Các câu trả lời

Ya Allah.. Tahniah sis.. Jaga kesihatan.. Doakn saya jugak ye.. Teringin sgat nk twin

Alhamdulillah.. Rezeki.. Jaga kesihatan sis.. Alahan teruk tak sis? Berapa minggu dah?

5y trước

Allahh... Kuat tau sis.. Seronok tgk sis dpt kembar teringin nk ank kembar.. Hehehe.. Sy belum ada rezeki lg sejak gugur bln 10 ari tu.. Insyallah satu hari nanti allah bg cpt lambat je kan.. Hehe.. Kena sabar.. Byk kan rehat ok sis.. Semoga dilindungi diberi kesihatan yg baik, dipermudahkan segala urusan .. Amin

Alhamdulillah ada dua nyawa. Tahniah sis. Doakan saya & kandungan saya juga sihat ya

Subhanallah, Alhamdulillah sis rezeki kembar. Semoga dipermudahkan Allah SWT. Aamiin

Alhamdulillah, tahniah..apa2 pun semoga dipermudahkan buat sis n baby semoga sihat..

Wassalam sis...tahniah..smoga Allah SWT mempermudahkn segalanya..Aamiin..

Alhamdulillah. tahniah sis. jaga diri. moga sis dan babies sihat². bestnyaa kembar

Tahniah awak. Jaga kesihatan baik2 tau. Nak kena jaga 2 nyawa dalam kandungan tu

allahuakbar..tahniah sis..doakan sy juga dah setahun lebih kahwin...

Congrats sist..untung nyerrrrr..smoga sist dan baby sihat wal afiat...😊