Anak Meragam

Salam mommy, saya nak Tny ada tak spa2 yg ada pengalaman anak selalu Meragam, nges bila nk tdo, tdo sekejap, terkejut waktu tdo, Rasa2 thu x sbb pe, pampers da tukar susu da bg, perut da sapu balm, apa mommy buat ye, Anak nk msuk usia 3 bln

1 Trả lời

Waalaikumussalam. Sama mcm baby sy. Tambah baby sy tk suka dibedung. Kdg nangis kuat smpi merah tk nafas tu. Skg sy dah perasan, actually dia mcm kuat merajuk je. Bila dia nangis sikit² tu jgn biarkan. Pujuk terus. Byk bual pujuk ckp syg anak manja anak baik, InsyaAllah dia okay. Dan remain check pampers susu sapu minyak semua tu to avoid dia tak selesa, sblm jd nya colic. Tido sekejap² tu sbb dia dah byk tido lama. Sy pakai buai je. Settle hehe

2y trước

kenapa bole jd colic puan?