Susah tidur malam

Salam mommy, saya minggu ni weeks 31. nk tnya ada tak yg sama mcm saya mlm susah tido, kerap buang air kecil. Masuk pagi je lena betul tido tak rasa pun nk buang air kecil. Petang pun sama.

1 Trả lời

sy rasa sis sma mcm sy. sy nk msuk 33 w . start 7 bulan ke atas sy jd ssh nk tdo malam. kalau trsedar sbb nk kcing mst akn ssh nk tdo balik lpstu. kalau pg auto mngntuk ..kita sama sis😂 ptg pn ngntuk gak..kalau mlm ssh btul nk tdor

3mo trước

Hahahahahahaha.. jdi tak pelik kalau ada geng😂