Susah Nak Tido Mlm

Hi mommies.. Sy Pregnant bru 10weeks... Tp setiap malam ssh nak tido.. Previous pregnancy ok je tido malam. Kali ni ssh nye nak tido... Perut pun rasa kembung je 24j. Nk makan pun tak lalu.. Ada tak mommies kat luar sana melalui pengalaman mcm saya?

8 Các câu trả lời

Normal sis. Saya sebelum tau preggy, start tau preggy 4weeks & now da 7weeks masih lagi x boleh tido. Semua cara tido n duduk serba x kena dengan perut. Cuba la cari posisi yang sesuai, sy sampai kena tido sambil duduk masa mula2 tau preggy.. Bab makan, makan jer apa2 pun sikit2, jangan biar perut 0 lama

Sama la kita sya pun 10 week juga , kalau malam x sah kalau x tidur kul 12,1,2,rasa sngt"tk selsa pusng sna pusing sni 😒asyik nk muntah angin jew.kdng"laki pn tk tido malam jaga sya ,kesian dia 😁

Normal sis,Sama lah Kita Susah tido Malam . perut kembung 24jam,sbb baby nk membesar Kan

Memang kena makan jugak sis. Kalau tak makan, memang semua benda jadi serba tak kena.

Sama juga ni... lg2 musim berkurung ni... makin malam makin segar matanya...

sama sis , sy sbuh bru tido tu pn kjb je .. dh dkt sbln xblh tido mlm 😭

Klu tk mkn bdan kita akn jd xbrmaya,kna mkn jga biarpn sikit

Sy pon mcm tu juga