39 minggu bayi kurang aktif

Salam mommy , nak tanya kena pergi hospital ke kalau baby kurang aktif ? Sebab biasa 2 jam mcm tu dah ckup gerakan baby. Ni dah 3 hari mcm kurang aktif . Klu start pukul 9 pg pkul 4 5 ptng baru cukup gerakan . Biasa kalau dia gerak timbul ii perut ni . ? skarang mcm tak rsa sangat bila dia gerak . Perlu ke pergi hospital dengan segera

6 Các câu trả lời

yerr sis bgus p hospital terus..lagi selamat jika kene cek btul2😀