BSP

salam mommy. hari ni sy dpt result air gula. sangkut! ? so kena buat bsp.. so nk tnya cadangan mommy ttg makan. sarapan/lunch/dinner yg masa gap amik darah tu.. mommy semua makan apa ya.. thank you...

1 Trả lời

Breakfast klau blh jgn mkn mknan berat mommy. Amik biskut & air horlicks jew. Then utk lunch blh mkn berat ckit sbb gap utk next bsp lama ckit. Tpi utk dinner klau rsa x thn lapar kena mkn awal ckit. At least before 5pm. Kalau tahan blh dinner lpas bt bsp last tu.

5y trước

Wlcm mommy