BSP pagi tinggi

Saya GDM masa 28w. Result sebelum minum air gula yg sangkut 5.35. Lepas minum normal. Sekarang kena buat BSP setiap 2 minggu. Ni dah kali ke3 saya buat BSP. Untuk yg pertama dan kedua, BSP pagi sebelum sarapan tu nyaris2 nak pen merah. Yg lepasan makan jauh beza. Tapi kali ke3 ni BSP pagi dapat 5.9. Kenapa ye pagi2 gula mesti tinggi? Tak pergi dietitian lagi sbb appointment date 10hb nnti.

2 Các câu trả lời

style saya stop makan malam. Saya makan buah je malam. Last makan nasi tgh Hari. Tu pun gula pagi tinggi 5.1/5.2 mcmtu. Kata Doktor buah pun kene limitkan mlm

9mo trước

sebelum ni pun BSP pagi saya 5.1. dinner last makan pukul 8, makan nasi suku2 separuh. tnya nurse kenapa pagi selalu tinggi, nurse jawab takut kencing manis la. taktau nak ckp apa haha

Malam tu makan apa? Stop makan malam jam berapa?

9mo trước

ok baik terima kasih :)