Lawatan misi

Salam mommies..sy nak tanya, masa pregnant misi akan dtg lawat kita kat rumah ke?sb misi ada call confirmkan alamat..katanya sb misi nak datang rumh..tapi tak diberitahu bila akan datang..sorry, sy tahu misi datang rumah lepas bersalin je..so confused jap??

39 Các câu trả lời

Sy misi datang lepas bersalin je.. time pregnant xde pulak.. mommy ade miss appoint kat kk ke? Kot sebab tu de nk buat check up kat rumah. Selalu nak dtg tu misi call dulu..

5y trước

Aah.. misi akan call dulu.. ur welc mommy ♥️