Lawatan misi ke rumah slps bersalin

Hi ibu2 .. saya baru lps bersalin keguguran 7 bulan . Skrg tgah berpantang first day. Esok akan start misi visit ke rumah. Boleh tahu ke brpe lama tempoh misi dtg visit ke rumah untk kes mcm saya?

2 Các câu trả lời

klau anak kuning dlm tempoh masa lama dia suruh terus ke kk je tiap hari tp sllunya dia akan sentiasa check ibu & anak sampai hari ke 20.. sy ritu anak prolonged jaundice jd sekali je dtg rmh yg lain gi kk hari² termasuk hospital besar

Maaf takda pengalaman. Semoga lekas sembuh ya & selmat berpantang. Esok boleh tanya dekat nurse yang datang rumah tu ❤️🥰