BABY DI NICU

Salam mommies, Siapa ada pengalaman anak warded di NICU sebab kuning? Anak saya baru kena warded sebab kuning tinggi 19. Selalunya kes kuning mcm ni berapa hari warded? Dan masa melawat tu boleh ke kita ambik dukung anak tu atau susukan dia? Saya first time anak kena warded sebab kuning tu. Harap dpt bantu share pengalaman. ☺️

17 Các câu trả lời

pernah baby warded anak k3.. kuning tinggi.. sy jg ikut sekali kt dlm wad NICU.. selama seminggu duk kt wad dg baby..

Sy dlu warded dua malam jugak lah,,tp bby bukan d NICU..sy jaga d ward dn ada katil khas dia yg ada lampu biru,,

Bukan NICU tp SCN. NICU tu utk baby kritikal. Boleh susukan. Tp depends dgn nurse yg incharge. Tanya je

puan minum susu kambing..baby kerapkn mnyusu

tkda pglmn sbb baby takda kuning ☺

semoga dipermudahkan segala urusan

xde pengalaman sbb anak xde kuning