NICU

anak kena admit nicu sebab kuning tinggi sangat . feeling so down.

6 Các câu trả lời

Anak saya dulu pun warded 4days sbb kuning. Lepas keluar wad hampir sebulan baru stop ke klinik ambil darah. Positif je sis. Jgn stres,jaga kesihatan sebab baby perlukan sis

Jgn rse down..kuning tu normal bg sume baby bru lahir..kita nie sbgai mommy2 kne +ve jgn berhnti bg bf kt bby..tu jek ubat die..1-2jam kjut bby untuk bf die..

Ank sy dulu xde lh sampai masuk nicu tp hampir 2 bln br hilang kuningnya..insyaAllah..doa yg baik2 je..sy minum air sengkuang cina..

Jangan risau. Kuning tu normal. Anak saya prolonged jaundice. Lebih 40hari jugak la

Mnum mnyk kelapa dara jnama d aura...cfrm trun air susu bnyk

I pray for you and your baby to stay strong.