Baby kuning

Sy selamat melahirkan bby girl pd 31.05.2020...tp ari ni bby kena kuning...nurse ckp 159...tinggi ke?inilah 1st time baby kena warded sbb kuning walaupun ini bkn anak 1st.

2 Các câu trả lời

tinggi jgk tu.. nurse nak kuning turun smpai 85 skrng ni.. sellu kjutkn bby ye..kerapkn menyusu.. bby kuning akn kerap tidur

4y trước

Ya ke sis...tq sis

Semoga cepat turun k.. Sy dulu bby first 220.. Amek masa sebulan utk kuning turun.. Seminggu dia dok bawah lampu😊