Klinik untuk 1st time scan baby

Salam mommies..boleh suggest x klinik yg ad buat scan baby utk 5weeks..sy 1st time nak sahkan dekat klinik, kwn ckp boleh scan tgk kantung baby..dekat mediviron mahal sikit..so ada x tmpt lain yg bleh suggest area kl? 😅

8 Các câu trả lời

5weeks terlalu awal, saya syorkan usia kandungan dalam 8 week ke atas baru buat scan. Sebab 5 week ni kalau scan memang tak nampak apa apa. Taknak laaa pergi scan sampai 2 3 kali kan. Bazir duit nanti, saya recommended klinik siti, situ boleh start scan pun 8 weeks ke atas harga rm75.

scan awal2 klau tak nmpk satg awak yg stress pulak... at least dlm 7 week keatas, tu pun klau kiraan usia kandungan betul la.klau hari subur lari jauh maka usia kandungan pun akn berbeza.

Sy 6w pon scan tvs. scan biasa xnmpk. dkt kk je. apa pon sis bawak sabar ye.. sy area ampang scan 35-50rm

Mana mana klinik sama je sis asalkan ada alat utk scan. Saya pergi klinik biasa rm40. Mmg jelas nampak.

boleh sy tau knp sis xprgi KK trus? boleh bukak buku pink trus. nt doc scan skali

klinik ANDA 24 Jam area kuala selangor,, 5weeks scan cuma rm45.

awl lagi sis rugiii.. tggu dlm 10weeks..

Uniklinik murah