Scan Klinik Biasa @ Klinik Sakit Puan?

Salam ibu2.. Ibu2 scan utk sahkan pregnancy di klinik biasa @ klinik sakit puan.. Bleh bg suggestion area kl @ selangor?

12 Các câu trả lời

kalau saya pergi scan dekat SONOVISION ada banyak cawangan dekat area KL and selangor.. cari dekat google .. sebab dekat situ selalu ad buat promosi.. kalau rezeki puan time tu .. boleh dapat rm28 sahaja utk scan 2d.. kena call dulu lah utk appoiment and tanya dia ada promosi tak😘

Kalau area pj mahal nau scan nya. Normally dulu sy scan area puchong rm 40-60. Sama je kalau scan biasa. Unless nk go for detail scan ,tu bole browse fb, sbb tu ada sonographer

Kat kl klinik famili gravidities.. Org xde sgt.. Bleh walk-in tnpa appoinmnt.. Kt fb pun sllu jwb soalan.. Receptionist ramah.. Scan biasa rm60.. Doktor perempuan..

5y trước

Dekat wangsa maju

Saya ad dua suggestion. Satu klinik anda area wangsa maju satu lagi myklinik family dekat ukay bestari . Dorg punya staff very bagusss ❤️

5y trước

Tq sis 😊

Ikt bajet sis. Klu klinik sakit puan ni selalu mahal sikit. Klu scan utk confirm pregnancy better klinik biasa je.

Klinik my family atau klniik uzma kelana jaya. .sye slalu ke klinik uzma. .🤗. .bole tgk fb klinik uzma

Klinik yg ada buat ultrasound kalau mommy nk scan. Kalau klinik biasa doctor test guna upt strip tu je.

Saya suka check dekat poliklinik shaik, sunway. Dr dia perempuan dan sangat detail bila dia check

5y trước

Dia mmg x ambil appointment kena walk in. Boleh call dulu utk dptkan detail bila time utk check pregnancy.

klinik biasa yg ade antenatal check up.. kadang ade klinik yg xde scanning tu.

Klinik Siti-ada byk cawangan plus semua doktor perempuan😊