Pampers & baju baby

Salam mommies, Just wondering berapa bnyk pampers and baju baby perlu bawa ya masa bersalin nnti? (Govt hosp) Sorry kalau repetitive question.

1 Trả lời

Pengalaman sy,sy bawa bnyk kira2 3 hari gitu lah. Last2 tak sampai satu malam pun dlm wad terus keluar. Klu baby dah berak kencing dan menyusu dan result G6pd normal insya Allah keluar hospi terus. Tp masa kt labour room sy langsung tak bawa baju baby tau sbb muntah2 teruk terus kena tolak tanpa siapkan apa2. Baby pakai baju hospi je time tu. Nurse pun takde tnya apa2.

5y trước

Okay tq 😊