Bersalin di hospital swasta

Biasanya dekat hospital swasta kena bawa berapa banyak baju baby and baju kita sendiri ye? Dan toiletries baby (sabun, pampers) perlu ke?

3 Các câu trả lời

Awak nak info tepat, nanti awak tanya nurse atau admin tempat awak bersalin tu. Macam saya literally bawak baju discharge saya&baby je. Yang lain semua hospital dah sediakan.

Bawak baju balik shaja, sbb bby pkai bju hospital and toiletries x perlu bawa.. hospital provides semua

Baby newborn xyah sabun lagi..pampers n wipes perlu..baju bawa utk balik je..