Teringin Makan Maggie Mi Sedap

Salam mommies. Sy dah mkn maggie mi sedap segera tringin punya pasal kan. Then bila google info pasal mee segera ni, salah satunya menyekat nutrien dr sampai ke baby. So skarang ni rasa serba salah pulak. Sy bru pregnant 6w. Mcm mna lah nie? ?

17 Các câu trả lời

makan asal lepas teringin je sis jgn smpai knyang,sy kalau tringin sgt kena janji dgn suami 3 suap je paling2 & 1month skli je sbb dh janji kena mntk izin dia dulu hahha kalau xbuat mcmtu mmg hentam makan megi je keje kalau ikut teringin haihhh

Tak apa. Teringin makan. Jangan jadi kan habit makan hari hari pulak. Saya awal awal sampai 4 bulan gitu suka noh makan maggi, at least sebulan sekali. Sekarang ni, dah boleh control dah. Hati hati sebab MSG je. Control perisa dia tu.

Mee megi tu sama la dgn mee2 yg lain jugak.. karbohidrat.. cuma perencah dia tu je yg x elok.. boleh je nk mkn, letak perencah separuh je n jgn terlalu kerap.. sebulan 1 2 kali tu ok la

Kalo mkn hari2 mmg ler xelok. Nak lps ngidam stakat skali tu xde masalah lg pon dah trmkn dah pon hahaha g kampuih blk nutrin hahaha

Makan kalau dah teringin sangat sebab benda memang dah terang terang tahu tak sihat. Setakat lepas mengidam je it should be okay.

Sy pon mkn megi jugak awal2 pregnant dulu sbb teringin.. Tp bkn mkn tiap hari pon.. Dh lepas ngidam tu xrasa nk mkn lg pon..

Xpe...pelepas teringin jeh..so lps ni bykkan mkn buah2an dan sayur,susu yeh 😊

Sama la kita sis... Teringin nk mkn megi asam laksa..ni xdpt lg ha ..haihh

Boleh sis...maggie cuma x nutrisi ...so avoid to eat it everyday

Boleh je makan tpi bukan selalu.Sekadar hilang teringin tu je..