Teringin Makan Maggie Mi Sedap

Salam mommies. Sy dah mkn maggie mi sedap segera tringin punya pasal kan. Then bila google info pasal mee segera ni, salah satunya menyekat nutrien dr sampai ke baby. So skarang ni rasa serba salah pulak. Sy bru pregnant 6w. Mcm mna lah nie? ?

17 Các câu trả lời

Bole jek mkn sis kalo tringin.. Tp jgn selalu..

Makan lah... Boleh

Saya mkn je…..

Poll

Huhu sa preg 34weeks mkn jaa sbb x tahan rsa tringin sgt

jgn makan kerap sgt... skali dua xpela buat hilang rasa teringin... sy ritu maggi pecah dua... perencah pon letak sikit jer... huhu

Makan je.kalau satu aku rasa tak ada pape la..melainkan kau makan setiap hari sampai berpeket peket..just jangan selalu..dua minggu sekali ok ba tu