Bunting Pelanduk

Salam mommies smue…siapa sebelum ni ade pengalaman dengan bunting pelanduk (pregnant tp dlm masa yg sama period)? boleh share x brpe ari period tu.. n mse tu mmg dh aware tgh pregnant ke?

3 Các câu trả lời

dulu anak sy mcm tu..sy period sampai 4bulan kandungan..period mcm biasa tp mengandung..doc kata pendarahan tp xsakit pun..alhamdulillah anak da 6tahun skrg sihat walafiat

2y trước

awal2 mmg xtahu..smpai 3 bulan sy kemas rumah angkat sofa tiba2 keluar darah..g hospital tgk dah 3 bulan ..sy tkejut doktor pun ikut tkejut skali..sbb period mmg teratur sgt

hi awak, xde istilah bunting pelanduk atau harimau semasa hamil ya. boleh dengar penerangan doctor irma dkt tiktok dia https://vt.tiktok.com/ZSRGLvb94/

2y trước

most wc awak. semoga awak dn baby baik2 saja❤️

sy ada pengalaman ni..ank sulong , sy pregnant dlm Masa yg sama masih lagi period .hingga kandungan 2 bln

2y trước

welcome