Bunting pelanduk

Siapa ada pengalaman bunting pelanduk? Bunting pelanduk susah nk baca Kalau buat upt betul ke dgn Kalau kita pegi scan kat klinik tk nmpk lgi. Mcm mana ye yg ada pengalaman boleh share dgn saya tak. #bantusharing

2 Các câu trả lời

Better gi hospital check, mungkin tanda² rahim tak berapa kuat. Doktor akan bg ubat tuk kuatkan rahim.

bunting pelanduk tu mcm mne sis? tak pernah dgr😅

3y trước

Sis nana saya dah pakai upt lebih dari 10 batang tpi still negatif yg digital tk pernah try lagi, saya dah check up dgn doc klinik swasta 4 doc klinik yg berlainan tpi still tk de kantung apa2 rahim kosong doc cuma ckp sbb period je asal pegi klinik ckp period da bnyk da doc bgi ubat turun kan darah untuk stabil kn haid saya tpi sya tk mkn sbb firasat hati sya rasa mcm pregnant sbb perut buncit lain mcm n selera mkn semakin bertambah, ramai jiran2 ckp saya nmpk berisi saya confused dgn keadaan sya, saya tkut Kalau lewat buka buku pink tu Kalau betul sya ada isi.. Saya ada Cuba try tradisional punya and bidan tu ckp sya pregnant bunting pelanduk sbb perut saya tebal susah nmpk. Sekarang saya jaga2 juga la tak buat keje berat tak mkn yg tajam2 sbb saya takut, doakan saya ada zuriat tahun ni ya first time nk ada baby. Tq. Love.