Keputihan or GBS +

Salam mommies. Siapa kt sini gbs+? Mcm mana nk atasi ye sampai bersalin? Selain mkn ubat antibiotics dari kk, ada tak mommies consume benda lain?

2 Các câu trả lời

elak mkn mknn beryis..manis2..bnykkan mnum air kosong..amal mkn yogurt plain blh cmpur sikit buah..kwsn miss v sllu kena kering n bersih..kerap tukar pantyliner..cr suar dlm y serap peluh.cuci dgn air garam suam or sirih suam.lps bersama terus cuci..klau nk lbh baik buang kt luar