BABY ASYIK BERAK SEHARI BERKALI KALI

Hi salam mommies semua. Nak tanya normal ke kalau baby saya asyik berak berkali kali dalam sehari? Kadang terkincit sikit kadang berak betul. Dah makan pampers dah dalam sehari. Normal ke? Dia bf kadang je campur fm. Dalam gambar tu berak yang betul. Kadang tak sampai 5 minit dia terkincit lg. Tidur pun sampai tak lena sbb tak selesa. #pleasehelp #firstmom

BABY ASYIK BERAK SEHARI BERKALI KALI
20 Các câu trả lời

anak sye mcm ni jugak. tpi start tgk bontot tu dh mcm nk melecet, sye x lap pakai tissue basah. saya cuci dgn air terus sbb risau bila kita lap tu nti lagi melecet

12mo trước

normal je tu, selagi dia berak kuning, selagi tu la dia buang panas/kuning dlm bdn tu. kerapkn bagi susu badan je. pampers pun kna sllu tukar. ank sye 1 pek pampers yg 60 keping tu utk 2 minggu je...