kucing

Salam mommies, saya nk tanya ada tak kat sini yg preggy tapi at the same time bela kucing? Ada pape bahaya ke utk org mengandung? Sy ada seekor sj kucing dan tak tidur sama pun. Cuma time siang and sebelum tidur ada la gomol2 dia kasi manja sebelum letak kt tempat tidur dia. First pregnant so tak tau. Nak tanya doktor appointment sebulan lagi .

45 Các câu trả lời

sy pun bela kucing, kebersihan kna jaga.. awl2 prgnant tak urus lgsung kucing.. suma husband yg buat.. bela kucing pastikan vaksin suma ckup..lg 1 kucing sy indoor dia sekor je xpenah kluar umah.. jd xrisau sgt..skrg byk pyakit kucing.. so far alhamdulillah semua okey dh 6 bln prgnant..