Baby banyak tidur.

Salam mommies, saja nak tanya. Adakah normal untuk baby umur sebulan lebih harinya dihabiskan untuk tidur? Bangun pun hanya dalam sejam dua lepas tu tidur lagi. Kalau tak dia mengamuk nak mintak ditidurkan.

2 Các câu trả lời

normal sis..dlu pon baby Sya kuat tdo tpi kuat tdo Time siang jer klu mlm dia bangun kadang Smpai pukul 3pgi bru nak tdo lena

normal. untung awk baby banyak tidur, boleh buat kerja2 rumah dan rehat.