Anak susah nak menyusu

Salam mommies, nak tanya, normal ke baby from 3 months to 5 months kurang menyusu? My son dari umur dia 3 bulan sampai la nak masuk 5 bulan ni mcm susah betul dia nak habiskan susu dia. Any idea why ya? Tanya dr, as long as berat dia ok, no problem. Tapi mcm sikit sangat dia menyusu. 3oz every session for every 3 hours interval. Then kalau tak dipaksa menyusu, susah berat dia nak naik 😞

1 Trả lời

Total brapa oz baby minum dalam sehari? Anak saya pon mcm ni. Dari 3 month smpai skrg. Cuma bukan setiap masa. Ada masa okay minum susu ada masa sampai kena paksa la nak bg minum susu ni

1y trước

Setakat ni berat anak okay