Buku pink

Salam . Hi mommies .. Nak tanya .. Kalau kita nk check up klinik swasta , perlu buka buku pink klinik gov jgk tak ? Bukan apa , sbb pernah ada history miscarriage .. So , takut jugak kemudian hari terr ada masalah kena refer hosp gov .. Terima kasih respons 😘

2 Các câu trả lời

Klinik swasta yg sy pergi masa early pregnancy scan bg pilihan nak buka buku pink kat kliniknya atau KK. Klau ada miscarriage history, tu sy x pasti. Tak salah saya, kalau ada miscarriage, dpt label berisiko kat buku pink. Boleh je tanya kat klinik swasta dulu thru call, wasap semua..

3y trước

haa tula .. klinik swasta boleh jgk .. tq awk respon 😘😘

Klu klinik swasta tmpt sy akan terus advice buka buku dan follow up dkt kk je. Sbb kalau ada risiko lg utk pregnancy kali ni, akan refer ke kk jugak. Jd lg senang mula kt kk terus

3y trước

okey .. fhm² .. tq awk respon 😘 .. nanti sy try contact yg klinik swasta tanya cmne ..