period tak datang

salam mommies, nak mintak pendapat tentang ini.. saya dah setengah bulan ambik cucuk depo.. period memang jadi tak teratur dan dah 3 bulan berturut period saya kembali normal datang setiap bulan, tiba2 bula ni saya tak period dan saya jadi tergerak hati nak check.. anak saya sekarang nak masuk 9 bulan..

period tak datang
1 Trả lời

positif tu sis. cucuk depo tk smestinya tak lekat. ramai knalan sy yg cucuk depo tp baby bru 7bulan dh lekat lain. rezeki sis