period tak teratur

salam mommies, nak tanya.. anak saya sekarang dah 8 bulan lebih dan saya ambik depo.. first ambik depo memang awal2 period tak teratur lepastu lama2, 3 bulan berturut period saya datang setiap bulan dan sampai bulan ni tiba2 tak datang.. last period saya 4hb bulan lepas.. memang normal sebab depo ke atau sebab lain ? sebab period saya da okay daa..

1 Trả lời

Normal sis. Saya dulu first dgn second amik depo je period. Masuk kali ketiga amik depo period xdtg langsung, doktor cakap normal. Faktor hormon.