cucuk depo

saya nak tanya ada tak yang ambil perancang depo tiap bulan datang period?? ..sebab kebanyakkan kata ambik depo ni kacau hormon n period tak teratur betul ka??#firstmom

2 Các câu trả lời

Sy pernah ambik masa first baby dlu.. Mula2 period okey.. Masuk bulan ke3.. X okey.. Sy bleeding 3bulan nonstop.. Lpas tu sy trus bhnti.. Mkn pil.. Tp x jalan jugak.. Last2 sangkut lagi.. Now sy bru hbs pantang.. Bulan dpa sy nk pasang iud.. Tu jlan yg terbaik.. Utk 5tahun .. Hrp2 okey lah dgn sy..

sy pun ambil depo branak awl bln 9 and skrg blm period lagi