baby naik flight

Salam mommies, boleh x baby umur 2bln ++ naik flight? perjalanan flight ambik masa 2jam 30min. baby sy sihat n fully bf. kalau boleh apa persediaan awal yg patut sy buat? ada x ibu2 pernah bawa baby umur 2bln naik flight jugak? thanks..

1 Trả lời

Saya pernah bwk ank sy naik flight..mase tu baru nak masuk 2 bulan..ok je..cuma disebabkan keadaan yg bising dan sesak ngan org..dia asyik nangis jelaa..mase tu sy nak pergi thai..