Baby 1st flight

Hai..saya nak tanya..ibu2 pernah tak bawa baby naik flight. Baby baru umur dalam 2minggu. Kalau ya,boleh tak kongsi pengalaman bawak baby naik flight??sebab risau macam mana nak bawak baby.#firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #advicepls

3 Các câu trả lời

Ibu kne relax n ready mental fizikal sbb kte xtau camne keadaan baby kte nnti..lain baby lain ragamnye..tp time take off n landing mmg better susukan baby untuk elakkan telinga baby bdengung..lagikan org tua pun xselesa time telinga camtue inikan baby 🤗

Saya 1st bawa anak fly masa dia umur 3m+. Yang penting masa take off & landing kena bagi baby menyusu supaya telinga baby tak sakit/berdengung sebab ada proses menelan tu. Kalau tak baby akan menangiss tak selesa. Harap membantu😊

pantang x abis lagi 🤭