Flight

Ada x ibu2 yg pernah bawa baby sebulan lebih naik flight? Bole share pengalaman ? Bahaya ke tidak.

2 Các câu trả lời

Saya.baru je pantang 40 Hari dah Naik flight.xde apa2 Pon sis.ok je baby.masa tu,saya pakaiakan baby baju lengan oanjang n sluar panjang.bedung guna Kain bdung tebal sebab sejuk kan.masa dlam flight,saya peluk baby risau baby nangis sebab takut ke apa.tapi baby Lena je tdo.😂

pnah je org bwk baby yg bru habis pntang, tp xpasti plak bleh ke tak