Labour Room

Salam Mommies, berdasarkan pengalaman mommies semua.. Suami bole teman x sepanjang kte kat Labour room selagi belum bersalin? Selalu nye ble ye suami bole masuk teman isteri masa kat Labour room nti? Tq pd yg sudi respond...

41 Các câu trả lời

Tgk hospital, mesra suami mmg suami blh temankan isteri tp kalau GH selalunya mmg tak dapat la.. ..

Depends dengan hospital. Kalau tempat saya beranak tu. dari saya masok lr sampai keluar husband temankan.

5y trước

Hospital umum sarawak. InshaAllah. Doa doa je nanti manatau hospital yang puan pegi tu boleh temankan.

Boleh je teman tp saya dlu suami x teman pun..masuk kjp pastu kluar sbb mabuk darah.. 😊😊😊

Klau yg skrg ni musim covid suami ssh lepas masuk sis.. Sy bsalin suami x dpt teman.. Polis xbg naik

5y trước

hspital gov sje atau swasta skli sis?

Time COVID ni katanya suami tak dibenarkan masuk dan tak diberi sesiapa utk melawat.

Ikut pada hospital sis. Ade yg xboleh teman smpai bersalin ade yg boleh.

sy bersalin kt gh pulau pinang. husband mmg x boleh masuk labour room.

Suami saya tkboleh msuk sbp ramai org 🤣

musim covid19 ni xblh tman..

Saya husbend masuk 💕💕