Labour Room

Salam Mommies, berdasarkan pengalaman mommies semua.. Suami bole teman x sepanjang kte kat Labour room selagi belum bersalin? Selalu nye ble ye suami bole masuk teman isteri masa kat Labour room nti? Tq pd yg sudi respond...

41 Các câu trả lời

blh..tp kne g krusus dulu .

5y trước

Okey,tq 😁 rasanya sy uda bole join kursus tu ngan husb

Brgntung kpd hosp tu

musim covid xboleh

Covid 19 ni xboleh

X dpt masa sy dlu

Boleh teman.

bole je

Time saya nk brsalin bole jer dorng cari husband saye tp husband bru otw xsmpt dia msuk dah kluar dlu bby hehe

Boleh mommy...sy dlu seharian kt Lb suami teman kan...

Dari masuk labour room nanti boleh pilih husband or mak kandung yg teman. Tapi klo mcm doktor nak jahit ke. Or time check² bukaan tu husband kena keluar kejap.