Baby tak buang air besar, tapi kerap kentut

Salam and hi mommies. Baby saya cuma berak sekali dalam 3-4 hari mcm tu. Tapi kerap sangat kentut dan sometimes berbau sgt mcm kentut org tua. Bila dia nak berak, saya tgk dia teran mcm sakit. Tak sampai hati saya tgk. Saya selalu urut perut dan buat senaman bicycle tu. Baby 44 hari, breastfeed + formula. Normal ke mcm ni mommies? #advicepls #firsttimemom #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

baby Sy pernah smpai 2 hari.. skrg mmg fully FM..sbb x dpt direct feeding...kentut mmg bau..tpi klo Sy nmpak dia meneran..cepat2 bg baring..Dan urut perut..klo 2 hari x berak..bnyak terus dia berak..klo dia berak nnti..tahi x keras...okay la tu

2y trước

Ya, saya mmg bg baring dan urut2 perut baby. Tahi tu cair sikit drpd biasa, tapi mmg byk lah. Sampai bocor 😅

Klu breastfeeding normal

2y trước

kalau campur mcmana ya?