Baby 9bulan tukar susu

Salam mommies. Baby dah 9 bulan. Nak kena tukar susu sebab selalu sembelit. Kalau guna susu baru sekurang-kurangnya berapa hari ya nak tengok serasi atau tidak dengan baby? Dah 3 hari baby tak membuang 😫

1 Trả lời

kalo anak sembelit stop brat - bread, rice, apple, toast. susu tu try peket kecik dlu. bg dia buah plum, prune, pair, papaya, kismis, kurma, ceri ke. bg dia mudah berak. masa sama bg air masak secukupnya. jgn fokus mslh kt susu je. sbb ank da 9 bulan. fokus kt mknn juga

12mo trước

Kena buat makanan tanpa beras la ya? Mcm bagi makan lauk2 je