Baby asyik muntah

Hai mommies, baby umur sebulan asyik muntah balik susu tu sebab tak serasi dengan susu ke? Baby lapar tapi bila bagi susu, dia keluarkan balik. Dah sebulan pakai susu baru kali ni muntah. Kesian tengok asyik merengek dah hari ketiga. Urut badan dah, tukar lampin pun masih merengek#bantusharing

4 Các câu trả lời

walaupun soalan ni 6 bulan lepas kita jawab je lah. haha. colic tu, perut kembung selalu jeluak. cuba tukar botol susu. and paling penting sekali sendawakan lepas menyusu. baby susu formula memang camtu, anak saya no 1 minum formula camtu jugak banyak kali muntah.

saya pun mcmtu. masalah susu ke ape yee. buntu dah ni. asyik keluarkn balik je susu tu. padahal sblm ni ok je

sedawa kn baby bila lps mnyusu

kdg2 kenyang tu sis