Tukar susu baby

Salam.. nak tanya baby saya baru 21hari.. Kalau nak tukar susu nan kepada susu dutch baby boleh ke?? Atau nak kena tunggu baby besar sikit??

3 Các câu trả lời

Bila2 boleh tukar. Yang penting baby boleh terima. Takde kaitan dengan susu murah atau mahal ya.

Seeloknya tukar dari awal. Nanti dah biasa susu mahal, dia akn tolak susu murah.

6d trước

Boleh je. Tukar dari awal. Nnti dah biasa susah sgt nak tukar balik. Anak akn demam, perangai banyak lagi

Boleh je. Asalkan susu tu sesuai. Pastikan susu nb