Susu formula

Salam mommies, ada kemungkinan tak baby jadi kerap meragam disebabkan susu fm? Kut la dh tak sesuai kan. Sebelum ni ank okay, skrg kerap meragam. Susu pun dia minum main2. Jarang nk hbis terus 3oz. Boleh suggest susu fm yg okay? Skrg mnum enfalac baby. Bby msuk 4 bulan#Buntu #bantusharing #ingintahu #SeriusTanya #firsttimemom #firsttimemom

1 Trả lời

boleh jdi jugak sis kadang ii anak x sesuai dengan susu tu yg buat dia meragam.tu tanda anak x sesuai.kalau susu fm ni kne try and error juga crik sampai sesuai susu yg ok dngn anak.