baby pramatang

As.salam momies² yg gorjes..sy ada satu soklan..semlam sy dah selamat lahir baby pramatang..iaitu 27mggu 6 ari..soklan sy,boleh sy tau cara² penjagaan bayi pramatang ye slpas keluar dr hptal nti dan apekah kesan2nya ye..takot lak sy..sbb ank first sy? sekian terima kasih.

1 Trả lời

Awl2 bwk blk nanti kurgkan bwk bby keluar....rumah pastikan xberhabuk sbb bby pramatang sensitif...kurgkan bg jumpa org sgt sbb antibodi bby pramatang sgt lemah pd awl2 ni