bau asap rokok.

Salam.. mntak kerjasama smua.. ada tak dlm ni yg selalu hidu bau asap rokok sewaktu hamil...ada apa2 terjadi tak? Cara smua tanggani bnda tu mcm mne?? Sy dikelilingi dgn org hisap rokok..skrg tgh hamil 6 minggu..sumpah stress bila pkir.. takut klau apa2 terjadi kat bayi😭😭 nk nges bila pkir apa akn terjadi kt bayi sy.

5 Các câu trả lời

Saya pn same mcm sis.. dikelilingi org hisap rokok.. tp buat mcm xde pape je... walaupn dh tahu sye pregnant.. risau jgk takut jd ape2 kt kandungan ni..

memang tak elok. risau baby ya. asap rokok tu boleh memudaratkan baby. maybe kena bagitahu elok elok atau duduk tempat lain masa dieorg rokok.

Sepatutnya suami/adik beradik lelaki kena alert sendiri dgn org pregnant. Atau sis cakap dgn mereka elok2. Xelok utk kandungan asap rokok

Same lah , kan, stress sgguh. Dh la mmg x suka bau asap rokok. Sy jiran slalu smoke kat luar, sehari 3-4 kali. Geram aje

sya tngh alami sis smpai pening dan sinus.. mngmuk jp g bole buat gdo dgn suami. dia mrokok dlm toilet 1 ruma bau