Asap rokok

Apa yg perlu saya buat ye... dkt office saya para lelaki tidak menghormati langsung ibu mengandung. Selamba je hisap rokok. Bila tegur kena marah... apa yg perlu saya buat ? Sampai saya pening kepala bau asap rokok ##firstbaby #pleasehelp #1stimeasmommytobe

2 Các câu trả lời

Actually asap rokok lebih bahaya kepada org yg menghidu drpd org yg hisap rokok tue 😞 Tambahan pulak awak pregnant. TAPI susah bila di kelilingi dgn org yg “selfish”. Mmg tersangat biadap bila awak tegur diaorg, lepas tu awak kena marah balik 😡 Cuba awak bgtau kpd ketua yg in-charge staff2. Mungkin HR / Manager. Ataupun lebih bagus bg tau terus dkt boss awak. Persekitaran mcm tu tak elok utk awak & baby dlm kandungan awak. Awak terdedah dgn byk risiko yg akan memudaratkan kesihatan awak, & baby awak nanti 😔

3y trước

Allahuakbar..

sama awak , kadang² dkt kedai makan pon orang isap rokok ramai sgt , nk tegur takut kena marah