Perut Memulas

Salam ... mintak pendapat sy first baby skrg sudah 37mggu 1hari .pagi tadi ada bersama suami .Start lpas pada tu saya rasa memulas perut dan sakit di bahagian kemaluan saya serta rasa sakit belakang ...perut ada kjap2 mengeras.tapi tanda lendir+darah belum ada lg ... apa yg prlu sy buat ye kene tggu tanda2 kluar dulu bru prgi hospital ??

1 Trả lời

kalau sakit perut berterusan better ke hospital terus. bg doktor check dulu kalau dia suruh balik , balik dulu. sy dulu pun takde turun darah lendir. sakit perut mcm senggugut berterusan terus gi hospital masuk labour room terus sebab ketuban kurang.

5y trước

semoga dipermudahkan urusan puan