Sakit gigi gusi bengkak semasa hamil.

Salam. Mcm mana nak hilangkan sakit gigi gusi bengkak ni ya.. sy dh jmpa doktor dh, dierg cuma bg paracetamol n ubat antibiotik ja utk bbrp hr.. klu masih jgk sakit, dierg suruh dtg jmpa lg.. xttahan rasa nya bila kena skit gigi nih.. xbole tdo mlm dbuat nya. Huhu.. ada suggestion apa² x, yg bole kurangkan bengkak gusi ni?

2 Các câu trả lời

Doktor cek tak celah gigi? Mcm saya, kalau gusi bengkak ni, ada makanan yg terselit kt celah gigi

2y trước

alhamdulillah moga boleh bertahan ya.. InsyaAllah