Nak jual sippy cup stage 1 brand “He Or She”

SOLD ✅ Salam mamy2 smua. Saya ade nk letgo sippy cup brand he or she. Stage 1 khas bayi 6-12 bulan. Brand new tak pernah guna pun. Harga asal rm84-89. Saya nak jual Rm55 termasuk pos (semenanjung). Alasan jual sbab rumah ade bnyk juga botol minum baby. Saya ade 2 ye. 1 design baru, 1 design lama. Brand : He Or She Item : Sippy cup stage 1 Harga Asal : Rm 84-89 Harga jual : Rm 55 included pos semenanjung BRAND NEW TAK PERNAH GUNA. Blh contact fb : Jacyntha florentius

Nak jual sippy cup stage 1 brand “He Or She”
7 Các câu trả lời

hye sippy cup jenis mcm ni boleh guna ke untuk baby? sbb bnyk jugak dngr elakkan sippy cup.. tp sye tak thu sippy cup yg mcm mana dimaksdkan tu eh.

1mo trước

To each their own sis. I train baby i semua jenis cup. Cup with straw, open cup and now sippy cup. Anak sulung i bagi straw without open cup sebab mmg takde pengalaman apa pun. So far memasing anak dua2 ok je Alhamdulillah

Sis. Ppsu ya? Boleh text saya tak? 017 6291482

👌🏻

🩷

👌

👍