Pregnant lepas gugur

Salam semua. Sy nk tanya. Possible ke upt positif lepas gugur bulan 12 haritu masa kandungan 7w.

Pregnant lepas gugur
4 Các câu trả lời

saya gugur bulan 12 , bulan 1 lekat blk tp sy gugur sbb kandungan tak menjadi . 3w5d . sy anggap bleeding tu priod jela . alhamdulillah skrg 7weeks dah . awak test lgi upt esok . if line makin terang insyaallah pregnant .

possible je sy gugur buln 11 buln 12 mengandung skrang dh 12w..cuma nanti pergi klinik scan minta ubt kuatkan rahim sesiap..

Possible, saya lepas gugur 2bulan xperiod Pastu terus jadi.

possible. dulu sy gugur bulan 1. bulan 3 dah lekat balik