nk tnye

Salam maaf ye ibu2 sume...Just nk tnye...Perut kalo 1 bulan mmg xnmpk lg ye...And bape bulan baru nmpk ye..Sebb sy xde alahan ape2....Morning sickness pun xde...N bercak darah pun xde...Just mengantuk n cepat letih tu je..Pinggang aser sakit Sikit2...

29 Các câu trả lời

Masa sy la, 7bln+ baru nampak perut. Tu pun tiap bln kdg2 naik 1kg kdg2 constant je berat. Sy pn dulu x de morning sickness. 🤗

Macam sy,dah 2 bulan baru tau pregnant. Perut nampak masa 8 bulan. Skrg Alhamdulillah tengah tunggu masa nak bersalin. ☺

sy 6months baru nmpk skit sis ..1bulan tu kcik sgt lagi.. sis blh je check apps, sis blh tngok aggran size bby

Sama dgn saya xnmpk lagi perut, lagipun saya jenis bdn besar dan xde alahan pape pun, mkn pun semua ok

5y trước

Sis da bape weeks...??bdn berisi nii xnmpk lg kot

Atas tebal n nipis kulit perut seseorg..normal 3 ke 4 bln utk first bby..ada tu sampai 7bln br nmpk

5y trước

Most welcome

ikot bdn..kira ok laa xdak alah,jgn dmntk bnda alah tu,tkut x tahan nk hadap plak 😬😬

Sebulan baby besar mana je. Memang xnmpk lgi.5 buln keatas bese dah nampk..ikut bdn..

Depends badan sesorg tx semua sama.. Ada yg 4 mth dah nmpk.. Ada yx tx

Klau sbulan mmang tk nmpak lgi sis.. 4 bln ke atas bru nmpak sis..

Sy sebulan..leper je..dh bby pun bru saiz kacang..mna nk nmpk😂